LISÄÄ ASUMISVIIHTYISYYTTÄ

Smart Glass -parvekelaseilla luot kätevästi parvekkeestasi käyttökelpoista lisätilaa kotiisi.  Muotoilunsa ansiosta Smart Glass - parvekelasijärjestelmä  sulautuu hyvin muihin rakenteisiin ja parvekkeestasi muodostuu viihtyisä ja suojainen tila.

Smart Glass - parvekelasit vähentävät veden, lumen ja katupölyn pääsyä parvekkeellesi tai  terassillesi. Kesä jatkuu parvekkeellasi pidempään, sillä voit oleskella  lasitetulla parvekkeella sateen tai myrskyn häiritsemättä.

KOTIMAINEN LAATUTUOTE

Smart Glass on alansa edelläkäviä. Parvekelasitusjärjestelmä on suunniteltu vaativallekkin käyttäjälle. Profiilien muotoilussa on pyritty miellyttämään asiakkaan silmää: muodot ovat pyöristettyjä, sulavalinjaisia ja kauniita. Juuri muotoilunsa ansiosta Smart Glass - järjestelmä sulautuu hyvin muihin rakenteisiin ja luo parvekkeestasi aivan uudenlaisen tilan.

Smart Glass - parvekelasitusjärjestelmä soveltuu hyvin parveke- ja terassilasituksiin  ainutlaatuisen profiilitekniikkansa ja liukupyörästönsä ansiosta. Käänteentekevä liukupyörästö tekee lasipintojen avaamisen ja profiileissaan liu'uttamisen vaivattomaksi.

Smart Glass parvekelasitusjärjestelmä voidaan räätälöidä moniin eri kohteisiin ja juuri Sinun toivomustesi mukaan. Asennuksen suorittaa aina tehtaan kouluttamat, ammattitaitoiset asentajat nopeasti ja  vaivattomasti .

Smart Glass parveke- ja terassilasitusjärjestelmälle on myönnetty ETA hyväksyntä ja CE- merkki jo vuonna 2006.